Helyi közélet

2008.10.03. 12:42

Eltűnteket keres a rendőrség

<p>Eltűnt személyeket keres a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei MRFK. Segítsen, ha látja az eltűnt személyeket, vagy valamilyen információval tud szolgálni!</p>

A Mátészalkai Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat Magyari András (49 éves) fülpösdaróci lakos eltűnése ügyében.

A férfi augusztus 26-án a fülpösdaróci szociális otthonból távozott ismeretlen helyre, és azóta életjelet nem adott magáról, jelenlegi tartózkodási helye nem ismert.

Személyleírása: kb. 185 cm magas, 78-80 kg súlyú, vékony testalkatú.

Eltűnésekor kék színű farmernadrágot, fehér ing nyakú pólót sárga- barna csíkkal, fűzős cipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki információval rendelkezik a képen látható személy jelenlegi tartózkodási helyéről, az jelentkezzen személyesen a Mátészalkai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 44/345-306- os telefonszámot illetve a 107, 112 –es segélyhívószámokat.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat az alábbi személyek eltűnésének ügyében:

Justyák Tamásné (24 éves) nyírpilisi lakos augusztus 22-én édesapja nyírbátori lakásáról távozott ismeretlen helyre, és azóta életjele nem adott magáról.

Személyleírása: 170 cm magas, vállig érő festett szőke hajú, barna szemű, szemöldöke fekete, szedett.

Berki Erzsébet (33 éves) encsencsi lakos augusztus 3-án távozott ismeretlen helyre, azóta életjele nem adott magáról.

Személyleírása: 155 cm magas, vállig érő fekete hajú, barna szemű, sovány testalkatú, külseje ápolatlan, dadogva beszél.

A rendőrség kéri, hogy aki információval rendelkezik a keresett személyek jelenlegi tartózkodási helyéről, az jelentkezzen személyesen a Nyírbátori Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 42/281-666- os telefonszámot illetve a 107, 112 –es segélyhívószámokat.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházai Rendőrörse közigazgatási eljárást folytat Hódosi Klaudia (12 éves) baktalórántházai lakos eltűnésének ügyében.

A keresett gyermek július 3-án a baktalórántházai gyermekvédelmi központból távozott engedély nélkül ismeretlen helyre, azóta életjele nem adott magáról.

Személyleírása: 155 cm magas, vékony testalkatú, barna szemű, sötét barna hajú.

A rendőrség kéri, hogy aki információval rendelkezik a keresett személy elenlegi tartózkodási helyéről, az jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházai Rendőrörsén vagy hívja a 42/524-600- as telefonszámot illetve a 107, 112 –es segélyhívószámokat.

- SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MRFK SAJTÓSZOLGÁLAT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában