Helyi közélet

2010.09.16. 08:50

Szétroncsolt lábú kutya Eperjeskén

<p>Az nyíregyházi Állatbarát Alapítvány munkatársai borzalmas sérüléseket szenvedett kutyán segítettek Eperjeskén. <strong>Fotó a szétroncsolt lábú kutyusról a cikkben csak erős idegzetűeknek!</strong></p>

2010. szeptember 15-én jelzés érkezett az Állatotthonba. Az eperjeskei vasúti átrakóból jelezték az ott dolgozók, hogy már néhány napja a sínek között kóborol egy súlyosan sérült lábú kutyus, amit sikerült megfogniuk és biztonságba helyezniük. Az állatmentő azonnal elindult a kutyáért, és kórházba szállította. A vasutasok elmondása szerint valószínűleg egy váltó szoríthatta oda a lábát, szétroncsolva azt.

Szerető gazdira vár

A sérülés annyira súlyos volt, hogy csak amputációval lehetett megakadályozni a további egészségkárosodást. A kutyus szerencsésen átvészelte az operációt, állapota stabil. Az Állatbarát Alapítvány várja a rajta vagy sorstársain segíteni kívánókat az Állatotthonban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában