Helyi közélet

2010.12.29. 19:02

Útellenőrök pásztázzák az utat megyénkben

<p>Szabolcs-Szatmár-Bereg megye – A főutak tiszták, sónedvesek, így ezeken a szakaszokon zavartalan a közlekedés. A körültekintő, óvatos vezetés azonban továbbra is ajánlott!</p>

A balesetveszélyes kanyaroknál zúzalékot szórunk le, amely segít stabilan úton tartani a gépkocsikat. A mellékutak letaposott havasak, járhatóak – mondta el lapunknak lapzártánk előtt nem sokkal a Magyar Közút Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóságának ügyeletese.

Éjjel-nappal aktív szolgálat

A szakember hozzátette: – A vállalat öt üzemmérnöksége éjjel-nappal aktív útellenőrző szolgálatot tart fenn, ami azt jelenti, hogy a Magyar Közút dolgozói folyamatosan járőröznek az utakon, figyelik és lehetőségük szerint elhárítják a problémákat. Az idő közben érkező lakossági bejelentésekre is reagálnak. – Szerda éjszaka tovább sóztuk, síkosságmentesítettük az utakat, a –10 C-fok körüli lehűlés miatt azonban ettől aligha várhatunk „csodát”.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában