Helyi közélet

2011.04.18. 09:42

Közös útra léptek a szatmáriak Tyukodon

<p>Tyukod - Legendás egyeztetés helyszíne volt a tyukodi polgármesteri hivatal a napokban: a Szatmári Legendák Útján elnevezésű, határon átnyúló projekt megvalósításainak lépéseiről tárgyaltak a résztvevő partnerek.</p>

A Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében létrejövő útvonal 42 állomásának egyikéről, Börvelyről érkezett delegáció a felmerült kérdések tisztázása és a jövőbeni feladatok kijelölése céljából kereste fel a projektmenedzsment tagjait.

A szatmári térségben fennmaradt legendák átörökítésének sajátos módját választó Szatmár Leader Közhasznú Egyesület képviseletében Nagy Miklós elnökségi tag fogadta a vendégeket, majd Pethő András alelnök foglalta össze a program főbb elemeit és célkitűzéseit. A létrehozandó turisztikai útvonalat, valamint az annak népszerűsítését szolgáló tervezett kiadványok tervét a projekt turisztikai és marketing menedzsere, Koncz Nóra ismertette. Az elhangzottak kiegészítéseként

Szigeti Lajosné, a projekt gazdasági vezetője a rendelkezésre álló forrás marketing-eszközönkénti megbontásáról tájékoztatta Kis Hajnalkát, Börvely polgármesterét, majd az elszámolás rendjét egyeztették a hatékonyabb együttműködés érdekében.

- KM  -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában