Helyi közélet

2011.05.10. 12:36

Új főszerkesztő a Kelet-Magyarország élén

<p>A Kelet-Magyarország főszerkesztői poziciójában változás történt a mai nappal: Szabó Miklóst Kiss László váltja ezen a poszton.</p>

Szabó Miklós majd húsz évet töltött el a lapunkat kiadó Inform Médiánál, meghatározó szerepet játszott abban, hogy a regionális kiadó mára országos hatókörű, online és nyomtatott termékeket egyaránt sikeresen müködtető, a szomszédos országokban is jelentős érdekeltségeket szerző céggé vált. Főszerkesztőként korszerű, a mai lappiac igényeinek megfelelő lapot épitett fel, amely a mai médiaválság közepette is képes volt növelni példányszámát, olvasótáborát.

Kiss László több, mint tiz éve dolgozik a lapunkat kiadó Inform Médiánál, részint mint az Észak-Magyarország főszerkesztője, részint mint az Inform Média napilapjainak lapcsoport főszerkesztője. Az Inform Média az olvasók és hirdető partnerek iránti  változatlan elkötelezettséggel készíti lapjait a jövőben is, tovább haladva azon az úton amelyen eddig is járt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában