Helyi közélet

2011.06.24. 12:24

Korszerű eszközök Tiszakanyáron

<p>Tiszakanyár - Bemutatóórán ismerkedhettek meg az érdeklődők az „intelligens” oktatási eszközökkel.</p>

Számítógépekkel, szerverrel, szoftverrel, WIFI-csomaggal, valamint vak- és gyengénlátó csomaggal lett gazdagabb a napokban a tiszakanyári általános iskola. Mint Lenyuné Farkas Katalin, az általános iskola igazgatója elmondta, Tiszakanyár és Újdombrád települések Közoktatási Társulása nevében a tiszakanyári önkormányzat nyújtott be pályázatot az „Intelligens iskola az intelligens diákokért Tiszakanyáron” címmel. A pályázatot kedvezően bírálták el, s a közoktatási társulás 9 652 324 forint összegű támogatást nyert el a Hunyadi Mátyás Általános Iskola és az Újdombrádi Tagintézmény informatikai fejlesztésére.

A bemutatóórával egybekötött ünnepségen Kiss Gyuláné pedagógus mutatta be a tábla eszköztárát a tanulók segítségével, majd Tiszakanyár jegyzője, dr. Ténai András és Háda Sándor, a képviselő-testület egyik tagja köszönte meg a projektben dolgozók munkáját, és hangsúlyozták az korszerű informatikai eszközök fontosságát az oktatásban – tájékoztatta portálunkat Tóth Beáta marketing koordinátor.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában