Helyi közélet

2011.08.26. 10:58

Egy halott, egy sérült, több milliós kár a frontális karambol nyomán

Nagykálló - Le kellett zárni a 403-as főutat halálos tragédia miatt péntek reggel Nagykálló előtt, mert egy személygépkocsi és egy kamion karambolozott frontálisan egymással.

Nagykálló - Le kellett zárni a 403-as főutat halálos tragédia miatt péntek reggel Nagykálló előtt, mert egy személygépkocsi és egy kamion karambolozott frontálisan egymással.A helyszíni információ szerint egy Audi tartott a 403-as főúton Nagykálló irányába Záhony felől. Az 1-es km szelvényben egy jobbra ívelő kanyart követően tisztázatlan okból a gépkocsi áttért a menetirány szerinti bal oldalba, ahol egy teherjármű érkezett. Annak vezetője nem tudhatta elkerülni a frontális karambolt, aminek nyomán az Audiban ülő két személy közül a sofőr a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A műszaki mentéshez riasztott tűzoltók az utast is kiemelték az ütközéstől eltorzult roncsból, őt a mentők kórházba vitték. A kamion a bal oldalba sodródott és a szalagkorlát tartotta az úton. Az anyagi kár több millió forint, az autópálya rendőrség műszaki szakértő bevonásával vizsgálja a tragédia körülményeit.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában