Helyi közélet

2011.08.05. 11:35

Még zajlanak a vasúti pályamunkák

Augusztus tizennyolcadikáig újítják a vasúti pályát a MÁV Start szakemberei, Nyíregyháza és Szerencs között buszokkal érhetjük el a csatlakozást. 

Augusztus tizennyolcadikáig újítják a vasúti pályát a MÁV Start szakemberei, Nyíregyháza és Szerencs között buszokkal érhetjük el a csatlakozást. Mint, ahogy arról már korábban is beszámoltunk, pályaépítési és karbantartási munkák miatt, 2011. július 30-tól 2011. augusztus 18-ig jelentősen változik a Budapest–Hatvan–Miskolc–Szerencs–Sátoraljaújhely/Nyíregyháza vasútvonalon közlekedő vonatok közlekedési rendje. A munkálatok még gőzerővel zajlanak, így Szerencs és Nyíregyháza között továbbra is buszokkal lehet elérni a csatlakozást.

A MÁV Start ügyfélszolgálatán megkeresésünkre elmondták, nem okozott fennakadást a forgalomban a változás, hisz a pótlóbuszok indulását, érkezését a vonatok menetrendjéhez igazították. A vágányzár ideje alatt az InterCity helyjegy ára 140 forint. A menetrendi változások miatt utazás előtt érdemes tájékozódni az aktuális menetrendről az állomásokon kihelyezett hirdetményekből, a MÁVDIREKT 06 40 49-49-49-es telefonszámán, a www.mav.hu vagy a www.mav-start.hu weboldalakon.

- Somló Samu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában