Helyi közélet

2011.10.10. 15:25

Garázda szurkolókat vettek őrizetbe Nyíregyházán

Nyíregyháza <strong>-&nbsp;</strong>A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást két miskolci fiatal ellen, akik szombaton a nyíregyházi városi stadionban megrendezett Nyíregyháza- Szeged labdarúgó mérkőzés kezdete előtt támadó jelleggel léptek fel a nyíregyházi szurkolókkal szemben.

Nyíregyháza A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást két miskolci fiatal ellen, akik szombaton a nyíregyházi városi stadionban megrendezett Nyíregyháza- Szeged labdarúgó mérkőzés kezdete előtt támadó jelleggel léptek fel a nyíregyházi szurkolókkal szemben.Kiabálva szidalmazták a nyíregyházi drukkereket, és sörös üveget dobtak közéjük. A sörös üveg a szurkolók között a földre esve tört szét, személyi sérülés nem történt. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Gazdaságvédelmi és vizsgálati osztálya a 18 és 19 éves garázda fiatalokat őrizetbe vette és gyorsított eljárásban állítja őket bíróság elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában