Helyi közélet

2011.11.23. 16:53

Új lap a Széchenyi Kártya pakliban

Nyírbátor – Immár "évszázados történet" a VOSZ elnöke, Demján Sándor által 1999-ben fölvetett vállalkozói hitelkártya ötlet, amely a 9 évvel ezelőtti első Széchenyi Kártya kibocsátás óta valódi sikertörténetté vált a magyar vállalkozások életében.

Nyírbátor – Immár "évszázados történet" a VOSZ elnöke, Demján Sándor által 1999-ben fölvetett vállalkozói hitelkártya ötlet, amely a 9 évvel ezelőtti első Széchenyi Kártya kibocsátás óta valódi sikertörténetté vált a magyar vállalkozások életében.Erről Czomba Csaba a VOSZ megyei elnöke beszélt szerdán Nyírbátorban a 150 ezredik Széchenyi Kártya és az első Agrár Széchenyi Kártya októberi forgalomba kerülése kapcsán a Vállalkozók és Munkáltatók Országos SZövetsége(VOSZ), a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara(MKIK), valamint a programot működtető KA-VOSZ Zrt. által rendezett, megyéket járó ünnepségen.  

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében eddig közel 7 ezer vállalkozó jutott a kártyához, a regisztrált ügyfelek száma pedig megközelíti a 9,5 ezret. Az országosan kihelyezett 954 milliárd forint hitelállományból megyénk kártyatulajdonosai közel 44 milliárd forinttal részesültek, tette hozzá Czomba Csaba.

A hitekártya programban a VOSZ partnereként résztvevő MKIK megyei alelnöke, Urbán Lajos a kiszámítható kondíciójú hitelekhez nyújtott állami viszontgarancia biztonságát emelte ki, mint a kkv-k számára fontos elemet.

Szép Zoltán, a KA-VOSZ igazgatója a jelentős gazdaságpolitikailag szerepet játszó, s az Agrár Széchenyi Kártya program révén mostantól már az agrárvállalkozókkal is kiegészült hazai kkv-k jelenleginél nagyobb kamattámogatással történő megsegítéséhez hívta lobbizó társul az agrákamarát.

- Galambos Béla -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában