Helyi közélet

2012.01.05. 17:37

Keresztféléves képzés: még lehet módosítani

Nyíregyháza - Még öt napjuk van az adat- és sorrendmódosításra, valamint hiányzó dokumentumaik beküldésére, feltöltésére azoknak, akik a februárban induló képzésre jelentkeztek.

Nyíregyháza - Még öt napjuk van az adat- és sorrendmódosításra, valamint hiányzó dokumentumaik beküldésére, feltöltésére azoknak, akik a februárban induló képzésre jelentkeztek.A módosítás, hiánypótlás hivatalos határideje január 10-e. A 2012. évi keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárásban jelentkezők január 10-ig pótolhatják azokat a dokumentumaikat (bizonyítványmásolatok, igazolások például a többletpontokról), amelyeket felsőoktatási felvételi kérelmük elküldésekor nem csatoltak a jelentkezési lapjuk mellé, vagy nem töltöttek fel az e-felvételiben – tudatta Keresztszeghy István, az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. kommunikációs osztályvezetője.

A módosítási kérelmek, valamint a hiányzó dokumentumok kétféleképpen juttathatók el az Oktatási Hivatal részére. A legegyszerűbb és leggyorsabb elektronikusan feltölteni: a www.felvi.hu honlapról elérhető e-felvételi felületén, de beküldhetők postai úton az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220 postacímre is.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában