Helyi közélet

2012.02.06. 17:05

A hiányzások oka: betegség

Baktalórántháza - Bár a hétvégi havazás és az ezzel karöltva érkező hóátfúvások nem könnyítették meg a személygépkocsival vagy autóbusszal utazók dolgát, a legtöbb diák és valamennyi dolgozó időben megérkezett hétfő reggel a Vay Ádám Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumba – tájékoztatta lapunkat Kiss Zsigmond szakreferens.

Baktalórántháza - Bár a hétvégi havazás és az ezzel karöltva érkező hóátfúvások nem könnyítették meg a személygépkocsival vagy autóbusszal utazók dolgát, a legtöbb diák és valamennyi dolgozó időben megérkezett hétfő reggel a Vay Ádám Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumba – tájékoztatta lapunkat Kiss Zsigmond szakreferens.A mintegy 1200 tanulónak és 350 kollégistának második otthonát jelentő oktatási intézményben csak minimálisan nőtt a hiányzók száma. – Sokan járnak be busszal Nyíregyházáról, illetve Nyírbátor, Mátészalka és Vásárosnamény felől. A menetrend szerinti járatok időben, legfeljebb néhány perces késéssel megérkeztek, „fedélzetükön¨ a diákjainkkal. A tanítás zavartalan, a távolmaradások oka többnyire valamilyen betegség, megfázásos megbetegedés – mondta a pedagógus.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában