Helyi közélet

2012.04.28. 18:29

Küldjön hírt! - Örökösföld Görög Katolikus családi délután

Nyíregyháza - Vasárnap délután (ápr. 29-én) 15h- tól az Örökösföld Görög Katolikus családi délutánt tart az egészséges életmód jegyében, ahol az egészséges táplálkozás és testmozgás mellett, nemcsak a testre, hanem a lélekre is gondoltak, ezért az épülő templom helyet ad egy kulturális rendezvénynek is, melynek keretein belül egy fiatal festőművésznő rendhagyó kiállítást tart "LÉLEKSIMOGATÓ" címmel.

Nyíregyháza - Vasárnap délután (ápr. 29-én) 15h- tól az Örökösföld Görög Katolikus családi délutánt tart az egészséges életmód jegyében, ahol az egészséges táplálkozás és testmozgás mellett, nemcsak a testre, hanem a lélekre is gondoltak, ezért az épülő templom helyet ad egy kulturális rendezvénynek is, melynek keretein belül egy fiatal festőművésznő rendhagyó kiállítást tart "LÉLEKSIMOGATÓ" címmel. Mottója: "Egészséges testben egészséges lélek".- írta olvasónk Takács Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában