Helyi közélet

2012.05.24. 10:19

Gyermekfesztivál a leveleki kempingben

Levelek - Nagyszabású gyermekfesztivált rendez a leveleki kempingben május 25-én 10.15 órától a Közép-Nyírségi Önkormányzati Többcélú Kistérségi Társulás. A vendégeket köszönti Nagy Lajos, a társulás elnöke és Borsodi László, Levelek polgármestere.

Levelek - Nagyszabású gyermekfesztivált rendez a leveleki kempingben május 25-én 10.15 órától a Közép-Nyírségi Önkormányzati Többcélú Kistérségi Társulás. A vendégeket köszönti Nagy Lajos, a társulás elnöke és Borsodi László, Levelek polgármestere.A fiatalok először a Móricz Zsigmond Színház előadásában a „Kukorica Derce” című darabot tekinthetik meg, majd tombolasorsolás színesíti a programot.

Délután, 13.10 órakor az iskolák (Levelek, Apagy, Nyírkércs, Baktalórántháza, Magy, Laskod, Nyírtét, Ramocsaháza) bemutatkozásával egy időben kezdődnek a tombolagyűjtési feladatok: többek között szélforgót kell készíteni, papírrepülőt hajtogatni, lufit fújni, aszfaltrajzot készíteni.

Az érdeklődők láthatnak még bábelőadást, szerepel továbbá a Folk and Break, Kuti Patrícia és a Folkfusion Band.

A fődíj tombolasorsolása 17 órakor lesz: kiderül, melyik az a három iskola, amelynek 25 tanulója és két kísérő tanára a leveleki strandra a nyár folyamán egy napos ingyenes strandolási lehetőséget kap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában