Helyi közélet

2012.06.20. 10:33

Aki ezt elolvassa, megtakaríthat 50 ezer forintot!

Nyíregyháza - Forgalmi rend változás bosszantja a nyíregyházi autósokat a lovas szobornál. A rendőrök nem tehetnek mást, az észlelt szabálytalanságot kénytelenek szankcionálni, aminek szokásos nagysága 50 ezer forint.

Nyíregyháza - Forgalmi rend változás bosszantja a nyíregyházi autósokat a lovas szobornál. A rendőrök nem tehetnek mást, az észlelt szabálytalanságot kénytelenek szankcionálni, aminek szokásos nagysága 50 ezer forint.Egy csőcsere miatt átmenetileg csak egy irányban járható a Debreceni utca az Iskola utca és a Kígyó utca között. A Kereszt utcából lehet kihajtani a Debreceni utcára, de oda behajtani nem. Sokan használták ezt az utcát a belváros irányába haladva a Szarvas utca felé surranó pályának. Ne tegyék, a rutinból vezetőknek már így is több százezer forintja bánja a figyelmetlen manővert. A csőcserére azért volt szükség, mert a Hatzel tér felé vezető szakasz régi korrodált. A munkálatok elvégzéséhez viszont fel kell bontani az aszfaltot, és egy sávot az elvesz az útból, emiatt jó ideig ez a csapda nyitva várja a figyelmetlen sofőröket.

Takarítson meg egy büntetést, használja a Kígyó utcát, vagy kerüljék el a lovas szobor környékét is. A megbírságolt autósok között volt, aki azért volt indulatos, mert egy gyorshajtást megúszhatott volna 30 ezer forintból is, egy elnézett kanyar meg 50 ezerbe fájt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában