Helyi közélet

2012.06.14. 13:25

Ön a mesterséges vagy a szabadvízi srandot kedveli jobban?

Olvasóinkat kérdeztük: Ön a mesterséges vagy a szabadvízi srandot kedveli jobban?

Olvasóinkat kérdeztük: Ön a mesterséges vagy a szabadvízi srandot kedveli jobban?Kertész Erika a csendet és a természet harmóniáját részesíti előnyben, így inkább az utóbbira szavaz. – Az a közeg számomra kellemesebb kikapcsolódást biztosít. Nincs az a tömeg, bár azt azért megjegyezném, hogy „kinőttem” én már a strandolásból.

Kruták Erzsébet nyugdíjas, az unokákkal azért egyszer-egyszer kilátogat méga strandra. – Ha vízre vágyom, akkor legfeljebb a melegvizes medence jöhet nálam szóba, semmi más – válaszolta az idős hölgy.

Papp Krisztina sem az a kimondottan strandolós típus saját bevallása szerint. – Ha már mindenképpen választani kell, akkor a mesterséges strandra mennék ki. A dolog miértjére nincs válasz, egyszerűen jobban szeretem – válaszolta a fiatal lány. Bartók Zsolt is osztja ezt a véleményt. – Jobb a víz hőmérséklete, egyszerűen kényelmesebbnek, komfortosabbnak mondanám például a sóstói Parkfürdőt, mint bármelyik Tisza-parti szabadstrandot – közölte.

Bereczki István határozott választ adott. – Én egyértelműen a szabadvizes strandra voksolok, nyáron megyünk is a Balatonhoz és a Tiszához is a haverokkkal, már nagyon várom.

Tóth Enikő másik álláspontra helyezkedett. – Én a higiénia miatt választom a mesterséges strandot, hallottam már rossz híreket a Tiszával kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában