Helyi közélet

2012.06.15. 14:42

Rendőrök zárták le a pláza parkolójának egy részét, közlekedési helyszínelők vetélkedtek

Nyíregyháza - Pénteken  dőlt el egy vetélkedő keretében, hogy ki az a két közlekedési helyszínelő, akik képviselik a megyét az országos versenyen.

Nyíregyháza - Pénteken  dőlt el egy vetélkedő keretében, hogy ki az a két közlekedési helyszínelő, akik képviselik a megyét az országos versenyen.A részletekbe Szikszai Tihamér r. őrnagy avatta be olvasóinkat. Elmondta: most rendezzük meg a II. Baleseti helyszínelő verseny megyei döntőjét. A két legjobban teljesítő kolléga Szolnokon szeptember 11-13 között az országos döntőben képviseli a megyét, így nem csak jutalom, de ez a külön elismerés is megilleti őket. Úgy gondolom a megyében nagyon jó helyszínelők dolgoznak, épp ezért a feladatokat úgy állítottuk össze, hogy egy kicsit nehezebbek is, mint amikkel a mindennapi szolgálat során találkoznak.

 

A való életben szerencsére igen ritka, hogy fegyver, kábítószer legyen egy járműben elhelyezve, a járművezető ittas és intézkedés közben még kerékpárlopást is felderít a rendőr. Általában a menet okmányok műszaki állapot ellenőrzése jelenti a rutint, de egy baleseti szituáció nyomozása során az sem mellékes, hogy a feltalált nyomok és a tanúk által elmondottak mennyire állnak összhangban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában