Helyi közélet

2012.07.10. 07:17

A levágott ajtó helyén vették ki a sérültet az autóból Kemecsén

Kemecse - Alig múlt éjfél, amikor egy súlyos közúti baleset történt Kemecse határában. Egy ember megsérült, amikor autója fának ütközött.

Kemecse - Alig múlt éjfél, amikor egy súlyos közúti baleset történt Kemecse határában. Egy ember megsérült, amikor autója fának ütközött.A mentők csak azután láthatták el a gépkocsiban a sérültet, miután a riasztott tűzoltók levágták az épen maradt ajtót arról a gépkocsiról, ami éjfél után roncsolódott össze. A gépkocsi a 3834-es (Nagyhalászi) út felől érkezve tartott Kemecsére. Egy kanyarban tisztázatlan okból a jobb oldali padkára futott, és a mély árokba esett, ahol fának ütközött, és megpördült a tengelye körül.

A kocsi összeroncsolódott, a benne utazók egyike súlyos sérülést szenvedett, a mentők kórházba vitték. A rendőrség eljárást indított a felelősség tisztázása érdekében. Az anyagi kár több százezer forint lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában