Helyi közélet

2012.07.06. 07:59

Megint aljnövény tűz terjedt tovább, ezúttal Kisvárdán

Mátészalka - Pár napja Mátészalkán égett le egy lakóház tetőzete továbbterjedő aljnövény tűztől, most Kisvárdán egy melléképület járt hasonlóan.

Mátészalka - Pár napja Mátészalkán égett le egy lakóház tetőzete továbbterjedő aljnövény tűztől, most Kisvárdán egy melléképület járt hasonlóan.Csütörtök kora este Kisvárdán a Vár utcában ismeretlen okból meggyulladt az aljnövényzet. A lángok egy közelben lévő melléképületekre is átterjedtek. A riasztást követően a kiérkező kisvárdai tűzoltók átvették a tulajdonos által kezdett oltást, de minden erőfeszítésük ellenére a kisebb, fából készült épület teljesen leégett, a mellette lévő vályogfalú, cserépfedésű épület teteje pedig megrongálódott a lángoktól.

A kisvárdai rendőrkapitányság is a helyszínre érkezett a szükséges intézkedések megtétele végett. Információk szerint a tulajdonos a tűz keletkezése után megpróbálta maga oltani a lángokat, de eközben égési sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában