Helyi közélet

2012.08.01. 16:51

Újra megyénkben a rockzene lordjai

Ajak, Dombrád, Kisvárda, Mándok, Záhony - Augusztus 3-án, pénteken a VI. Ajaki Nemzetközi Lakodalmas és Hagyományőrző Fesztiválon találkozhatnak a dallamos rockzene kedvelői a fennállásának 40. évfordulóját idén ünneplő Lord zenekarral.

Ajak, Dombrád, Kisvárda, Mándok, Záhony - Augusztus 3-án, pénteken a VI. Ajaki Nemzetközi Lakodalmas és Hagyományőrző Fesztiválon találkozhatnak a dallamos rockzene kedvelői a fennállásának 40. évfordulóját idén ünneplő Lord zenekarral.Az 1972-ben Szombathelyen alakult együttes korábban a kisvárdai rock fesztiváloknak, az utóbbi években pedig az ajaki rendezvényeknek a visszatérő fellépője. Az egyéni hangú frontember Pohl Mihály, az egyik legjobb magyar rock gitárosként számon tartott Erős Attila, a több legendás formációt megjárt billentyűs Gidófalvy Attila és a ritmusszekciót alkotó Apró Károly basszusgitáros és Gyurik Lajos dobos hét éve játszik a jelenlegi összetételben.

Pénteken 21 órakor lépnek a színpadra, előttük a 18 órától a Karthago, utánuk 23 órától pedig a Hooligans együttes szórakoztatja majd a várhatóan idén is sokezres közönséget.

A Lord egyébként szeptember 15-én a PeCsában tartja majd a 40 éves jubileumi koncertjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában