Helyi közélet

2012.09.21. 17:29

Árokba billent az áruszállító kisbusz Újfehértó határában

Újfehértó - Egy román rendszámú áruszállító  kisbusz billent árokba pénteken Újfehértó határában a 4-es főúton, a tűzoltók segítettek rajta.

Újfehértó - Egy román rendszámú áruszállító  kisbusz billent árokba pénteken Újfehértó határában a 4-es főúton, a tűzoltók segítettek rajta.A helyszíni információ szerint egy román rendszámú Iveco típusú áruszállító kisbusz tartott a 5-es főúton áruval megrakottan Újfehértó felől Debrecen irányába. Amikor a körforgalmat elhagyta egy viszonylag egyenes szakaszon tisztázatlan okból a jármű a jobboldali padkára futott, ahol megbillent és nem tudott továbbmenni.

A Katasztrófavédelem újfehértói tűzoltói segítettek a jármű egyenesbe állításában, miután az árut az odaérkező munkások kiszedték belőle. Ezután már csak vissza kellett rakodni, ami a sok munkáskéznek köszönhetően gyorsan ment, addig a tűzoltók karjelzéssel biztosították a balesetmentes közlekedést. Az eset során tereptárgyban nem esett kár, személyi sérülés nem volt, így rendőri intézkedésre nem volt ok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában