Helyi közélet

2012.09.25. 10:38

Környezetvédelmi és sportnap a nyírparasznyai iskolában

Nyírparasznya - Hagyományteremtő céllal immár második alkalommal rendezték meg a környezetvédelmi és sportnapot a Nyírparasznyai Általános Iskolában.

Nyírparasznya - Hagyományteremtő céllal immár második alkalommal rendezték meg a környezetvédelmi és sportnapot a Nyírparasznyai Általános Iskolában.– Környezetvédelemből négy állomáson változatos feladatokkal vetélkedtek az osztályok, míg sportból ügyességi sorversenyeket szerveztünk – összegzett Drabikné Kukta Tamara, a diákönkormányzat tanár elnöke.

– Minden osztály sportszerűen küzdött az elsőségért, itt a dobogósok érmet és kupát kaptak. A környezetvédelmi verseny helyezettjei oklevelet vehettek át. Az ebédet az önkormányzat ajánlotta fel a diákoknak erre a napra: a menü babgulyás és fánk volt. A szülői munkaközösség üdítővel kedveskedett a gyerekeknek, akik remekül érezték magukat ezen a verőfényes őszi napon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában