Helyi közélet

2012.11.26. 15:48

Súlyos állapotban vitte kórházba a helikopter a mentősofőrt

Mátészalka, Téglás - Egy mátészalkai mentőautó ütközött frontálisan egy teherjárművel a megyehatártól alig öt kilométerre hétfő délután.

Mátészalka, Téglás - Egy mátészalkai mentőautó ütközött frontálisan egy teherjárművel a megyehatártól alig öt kilométerre hétfő délután.Az eddig rendelkezésre álló információ  szerint egy beteget vitt egy mentőjármű Mátészalkáról Debrecenbe hétfő délután a 4-es főúton. A 245-ös km szelvényt elhagyva a mentő tisztázatlan okból a bal oldalban haladt, amikor egy teherjármű érkezett szemből, és frontálisan egymásnak ütköztek.

Az ütközés erejét jellemzi, hogy az ajtó eltorzult, sajnos a mentőjármű sofőrje súlyosan megsérült, őt helikopter vitte kórházba. Egy másik esetkocsi érkezett a betegért, az ő sérülése úgy tudni nem súlyos. A rendőrség lezárta az érintett útszakaszt, és a forgalmat elterelték. Az anyagi kár jelentős, több millió forint. A baleset okát a Hajdú-Bihar megyei rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában