Helyi közélet

2013.07.26. 08:12

Egymásnak estek az utcán

Három férfi balhézott össze Nagycserkeszen, karddal és bottal vertek szét egy autót és természetesen egymásnak is nekiestek. Két nő között is szóváltás alakult ki, ők sem maradtak ki a bunyóból.

Három férfi balhézott össze Nagycserkeszen, karddal és bottal vertek szét egy autót és természetesen egymásnak is nekiestek. Két nő között is szóváltás alakult ki, ők sem maradtak ki a bunyóból. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Mónika 33 éves és B. Mihály 45 éves nyírteleki, valamint B. Viktor Károly 30 éves, B. László Norbert 32 éves és B. Beáta Katalin 34 éves nagycserkeszi lakosok ellen - adta hírül a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi 2013. július 24-én délelőtt Nagycserkesz belterületén összeveszett, ketten közülük harmadik társuk személygépkocsiját karddal és bottal ütötte, majd egymást bántalmazták. Időközben a két nő között is szóváltás alakult ki és ők is egymásnak estek. A rendőrök a garázda társaság tagjait elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az öt garázda személy ellen felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást melynek során a gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában