Helyi közélet

2013.10.03. 16:24

Katasztrófavédelmi oltási gyakorlat Baktalórántházán

Baktalórántháza - Csütörtök délelőtt, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a készenléti jellegű, hivatásos állomány felkészültségének továbbfejlesztése, gyakorlati ismereteinek ellenőrzése céljából tűzoltási gyakorlatot tartott Baktalórántházán a tűzoltó gyakorló pályán.

Baktalórántháza - Csütörtök délelőtt, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a készenléti jellegű, hivatásos állomány felkészültségének továbbfejlesztése, gyakorlati ismereteinek ellenőrzése céljából tűzoltási gyakorlatot tartott Baktalórántházán a tűzoltó gyakorló pályán. A részvevő nyíregyházi, kisvárdai, mátészalkai, nyírbátori és baktalórántházi tűzoltók az éghető folyadékok és éghető gázok tüzeinek oltását, az ezen anyagok égésére jellemző (pl. erős füst, nagy hőterhelés) körülmények közötti tűzoltást gyakorolták. A feladatok között lángoló PB palack oltása, valamint üzemanyag keverék habbal oltása is helyet kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában