Helyi közélet

2014.02.10. 08:53

Rendőrkutya vezetett a szalonna nyomára Fábiánházán

2014. február 9-én reggelre több tábla szalonnát loptak el Fábiánházán egy családi ház udvarán álló melléképületből, a szomszédos ház pincéjét felfeszítve húsz liter bort, a melléképületből pedig káposztát tulajdonítottak el - adta hírül a police.hu.

2014. február 9-én reggelre több tábla szalonnát loptak el Fábiánházán egy családi ház udvarán álló melléképületből, a szomszédos ház pincéjét felfeszítve húsz liter bort, a melléképületből pedig káposztát tulajdonítottak el - adta hírül a police.hu. A Mátészalkai Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

A helyszínen nyomkövető kutyát indítottak. Nemere, a német juhász a kertek alatt több száz méteren át vezette a rendőröket a feltételezett elkövető házáig, ahol az eltulajdonított szalonna egy részét meg is találtak. A 27 éves J. Csabát előállították a Mátészalkai Rendőrkapitányságra és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki - olvasható a rendőrség honlapján.

(a képek Nemere egy korábbi bevetésén készültek)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában