Helyi közélet

2014.08.24. 13:32

Választás 2014 – Fidesz - sajtótájékoztató

Nyírbogát - Közös erővel és kormányzati együttműködéssel rengeteget fejlődött Nyírbogát és térsége az elmúlt négy évben.

Nyírbogát - Közös erővel és kormányzati együttműködéssel rengeteget fejlődött Nyírbogát és térsége az elmúlt négy évben. Szemben a 2010 előtti időszakkal, amikor a falu joggal érezhette magát mostohagyereknek, 2014-re a település megteremtette a várossá válás infrastrukturális feltételeit – mondta dr. Simon Miklós polgármester, országgyűlési képviselő, példaként említve a szennyvízberuházást, a főtér, az ifjúsági ház és a tájház felújítását, valamint a Bogáti Forgatagon kiválóan debütált szabadtéri színpadot.

Soltész Miklós államtitkár, dr. Túri-Kovács Béla, a KPE elnöke és Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke is elismerően szólt Nyírbogát céltudatos fejlődéséről, a térség munkahelyteremtésben és közfoglalkoztatásban elért sikereiről, a támogatási forrásokból (újjá)született közintézményekről.

Kétségtelen, hogy Bogát jó úton halad. Ha a választók ősszel olyan polgármesternek és képviselő-testületnek szavaznak bizalmat, akik bírják a kormány támogatását, a település fejlődése nem áll meg! – hangsúlyozta dr. Simon Miklós.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában