Helyi közélet

2014.09.05. 19:28

Záhonyi szabadidőpark rendezvénytérrel, térvilágítással, wifivel

Záhony - Bár a hivatalos átadására csak később kerül sor, de különösen a délutáni és az esti órákban máris sokan felkeresik és megcsodálják az új záhonyi létesítményt.

Záhony - Bár a hivatalos átadására csak később kerül sor, de különösen a délutáni és az esti órákban máris sokan felkeresik és megcsodálják az új záhonyi létesítményt.A városlakók óvják-féltik is a korábbi beépítetlen területen kialakított, régóta várt látványos parkegyüttest. Az egyre népesebb lokálpatrióta kör személyesen és a világhálón megfogalmazott kéréseit akceptálva az önkormányzat térfigyelő kamerák telepítését és állandó jelleggel foglalkoztatott parkgondozó megbízását tervezi a József Attila út érintett szakaszán. Szeretnék, ha a későbbiekben még többen töltenék kellemesen itt a szabad óráikat, ezért főként az ifjabb korosztályok kedvéért ingyenes wifi hozzáférés kialakítását tervezik.

Jelenleg folyik a közeli általános iskola sportudvarának átépítése és korszerűsítése is, így az ötnapos testnevelésben résztvevő osztályok a tanóráikat szívesen töltik a játszópark különleges játékainál. Az uniós támogatással épült létesítmény ünnepélyes átadását szeptember 20-án tervezik.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában