Helyi közélet

2014.10.21. 10:40

Önkéntes munka a fehérgyarmati kórházban

Fehérgyarmat - A Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő idén első alkalommal csatlakozott a 72 óra kompromisszum nélkül elnevezésű országos programsorozathoz.

Fehérgyarmat - A Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő idén első alkalommal csatlakozott a 72 óra kompromisszum nélkül elnevezésű országos programsorozathoz. Ennek révén a kórház szerette volna a figyelmet felhívni arra, hogy összefogás, odafigyelés révén milyen sokat tehetünk környezetünkért, s példát szeretett volna mutatni a fiataloknak is, hogy közösen, összefogva nagy dolgokra képes az ember és a napi munkán túl is sokat tehetünk egymásért, a kórházunkért.

A program keretében az önkéntesek szebbé tették a kórház kertjét, kerítését lefestették. Mottójuk Kölcsey Ferenc gondolatait átköltve, „Fess, Alkoss, gyarapíts!” volt. Elmondható, hogy áldozatos munkával festettek, alkottak és értéket gyarapítottak. Nem állnak meg! Jövőre szeretnék tovább folytatni a megkezdett munkát: hiszen a múlt értékeit a ma végzett értékteremtő, értékfenntartó munkánkkal tudjuk megőrizni a jövő nemzedékének.

Dr. Kádár Brigitta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában