Helyi közélet

2014.12.19. 12:23

Keresik az ismeretlen rendszámú tehergépkocsi sofőrjét

Tiszatelek - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy tiszateleki baleset körülményeinek tisztázásához a lakosság segítségét kéri. <strong>

Tiszatelek - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy tiszateleki baleset körülményeinek tisztázásához a lakosság segítségét kéri. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/6733/2014. bűnügyi számon közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 35 éves nyírteleki lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. november 11-én 11 óra 35 perckor az általa vezetett Mercedes Vito típusú tehergépkocsival közlekedett Tiszatelek Dózsa György utcán Újdombrád felől Nagyhalász irányába. A kisteherautó egy vele azonos irányba közlekedő ismeretlen forgalmi rendszámú tehergépkocsi megelőzését követően áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy vele szemben közlekedő személygépkocsival. A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség várja annak az ismeretlen forgalmi rendszámú tehergépkocsi sofőrjének a jelentkezését, akinek az előzését követően bekövetkezett a baleset, továbbá várjuk azok jelentkezését is, akik a baleset körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen vagy telefonon a 06-42/524-600 hívószámon, illetve névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. - Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -


Tiszatelek - Járműbe szorult utast kell kimenteni Tiszateleken, a Dózsa György utcában – adott tájékoztatást a katasztrófavédelem sajtószolgálata. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában