Helyi közélet

2014.12.04. 11:45

Tetkó totó

Nyíregyháza - A Móricz Zsigmond Színházzal közös totójátékunkban ma azt kérdezzük Önöktől, vajon melyik szerepben láthatjuk az esti előadásban Kosik Anitát? <span style="color: #000000;">Blanka vagy Móni</span>?

Nyíregyháza - A Móricz Zsigmond Színházzal közös totójátékunkban ma azt kérdezzük Önöktől, vajon melyik szerepben láthatjuk az esti előadásban Kosik Anitát? Blanka vagy Móni?

Tippjeiket postai úton – a játékszelvény kitöltésével és kivágásával – vagy elektronikus úton juttathatják el a megfelelő címekre. A játék november 21-étől december 15-éig tart. A beérkezett szavazatokat összesítjük, a nyerteseket azok között sorsolhuk ki, akik a 13+1 lehetőségből a legtöbbet helyesen tippelték meg. Az egyik nyeremény egy éves Kelet-Magyarország előfizetés, a másik pedig egy jövő évadra szóló bérlet a Krúdy Kamaraszínpadra. Tippjeiket lapunk szerkesztőségébe (4400, Nyíregyháza Dózsa György út 4-6.) vagy az [email protected] email címre küldhetik el december 16-ig nevük, címük és telefonszámuk feltüntetésével.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában