Helyi közélet

2014.12.19. 13:40

Ünnepi fényben ragyog Nyírbogát

Nyírbogát - Advent az eljövetel, a várakozás és reménykedés ideje, a Karácsonyra való felkészülés időszaka. Ennek jegyében elkészült településünk első adventi koszorúja a Községháza előtti parkban.

Nyírbogát - Advent az eljövetel, a várakozás és reménykedés ideje, a Karácsonyra való felkészülés időszaka. Ennek jegyében elkészült településünk első adventi koszorúja a Községháza előtti parkban.

A hit, a remény, a szeretetet gyertyáit már meggyújtottuk, az öröm lángja holnap fog meggyulladni egy közös családi karácsonyi ünnepség keretében, a Községházánk előtti parkban. Megújítottuk – a karácsony legszebb szimbólumát - a betlehemi jászolt, benne a szent családdal, pásztorokkal, napkeleti bölcsekkel. Dr. Simonné Dr. Rizsák Ildikó köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki ötletével, munkájával hozzájárult ahhoz, hogy településünk ünnepi díszbe öltözzön.

Az óvoda dolgozóinak, azon önkormányzati dolgozóknak, akik tevékenyen részt vettek a betlehem elkészítésében. Intézményeink (Községháza, Ifjúsági Ház, a megújult önkormányzati konyha, Iskola, Óvoda) is ünnepi díszben, fényben ragyog. A Béke téren pompázik településünk karácsonyfája, a kandelábereket az oszlopokat a fő utcán adventi fények világítják meg. Köszönet mindezen munkájukért Papp Gábor és Maxim János önkormányzati dolgozóknak.

Polgármester asszony azt kívánta a nyírbogáti lakosnak, hogy az adventi gyertya fénye törje meg a hétköznapok szürkeségét, melege világítsa meg az év minden napját, s tartson ki egész éven át, s egyben segítse hozzá, hogy lelkünk ünnepi díszbe öltözve várja Jézus születését, a karácsony ünnepének igazi beteljesedését. Ehhez méltóképpen december 20-án betlehemes játékok bemutatójával is készülünk, melyre szeretettel hívuk és várunk mindenkit, hogy részesei lehessenek az adventi várakozásnak.

- Gulyás Jánosné -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában