Helyi közélet

2015.01.15. 08:03

Király Béla emlékére

Vásárosnamény - Vásárosnaményban, a Művelődési Központban – születésének 50.évfordulója alkalmából – kórustalálkozóval emlékeznek Király Bélára, aki nem csak a térség ismert és elismert közéleti alakja volt.

Vásárosnamény - Vásárosnaményban, a Művelődési Központban – születésének 50.évfordulója alkalmából – kórustalálkozóval emlékeznek Király Bélára, aki nem csak a térség ismert és elismert közéleti alakja volt. Csaroda polgármestere, a Beregi Többcélú Kistérségi Önkormányzati Társulás alelnöke, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye önkormányzatának képviselője – hanem a kultúra, ezen belül különösen a magyar dalkincs, énekkultúra elkötelezett híve és több műfajban aktív művelője is.

A 2015. január 17.-én szombaton 17 órakor kezdődő találkozón fellép a csarodai Csaronda Férfikórus, a törökbálinti Lendvai Károly Férfikórus, a Székely Dalegylet és az Alla Breve Vegyeskar Székelyudvarhelyről, illetve a helyi Liszt Ferenc Vegyeskar, mint házigazda.

A rendezők szeretettel hívnak, várnak minden érdeklődőt!

- Balázs József Városi Könyvtár és Művelődési Központ -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában