Helyi közélet

2015.05.23. 21:14

Kigyulladt nyerges vontató, elsüllyedt csónak, ló a szennyvíz gödörben - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legfrissebb katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legfrissebb katasztrófavédelmi eseményeiből.

Gesztenyefa ága hasadt le egy óvoda udvarán péntek délután, ami veszélyt jelentett a gyerekekre és az ott tartózkodókra Záhonyban, az Ifjúság úton. A helyi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói motoros láncfűrésszel szüntették meg a veszélyhelyzetet.

Egy román rendszámú, vascsöveket szállító nyerges vontató pótkocsijának jobb oldali kereke gyulladt ki péntek este az M3-as autópályán, Ófehértó és Nyíregyháza között. A sofőr a baktalórántházi katasztrófavédelmi őrs tűzoltóinak kiérkezése előtt a tüzet eloltotta. A tűzoltók az utómunkálatokat végezték el. Személyi sérülés nem történt.

Egy nagyértékű csónak süllyedt el szombat délelőtt a holt Szamosban, Géberjénnél, személyi sérülés nem történt. A csónak kiemelését a Nyír Mentőcsoport, a Felső-Tisza-vidéki Búvár és Mentő Közhasznú Egyesület, valamint a "Csenger" Járási Mentőcsoport „Szent Flórián” Tűzoltó és Vízi mentő Egyesület tagjai hajtották végre.

Egy ló szennyvíz gödörbe esett szombat délelőtt Újfehértón, a Munkás utcában. A szennyvíz kiszivattyúzása után, munkagép segítségével az újfehértói önkormányzati tűzoltók az állatot kimentették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában