Helyi közélet

2015.06.10. 07:26

Disznóól lángolt Berkeszen - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. június 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. június 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy ötven négyzetméteres disznóól égett teljes terjedelmében kedden délután Berkeszen, a Petőfi úton. A kisvárdai-, a baktalórántházi hivatásos és az önállóan beavatkozó demecseri önkéntes tűzoltók több oldalról fékezték meg a lángokat. Az oltás közben az égő épülettel szomszédos helyiségből egy 11,5 kilogrammos gázpalackot is kihoztak a tűzoltók, amelyet hő terhelés nem ért. Az ólban lévő két haszonállat a tűzben megégett. Az épületben közművek nem voltak, a tűz a lakóházra nem terjedt át. Egy ott lakó középkorú férfi a kézfején sérült meg. Az esettel kapcsolatban bűncselekmény gyanúja nem merült fel, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Egy magyar forgalmi rendszámú személygépkocsi hajtott árokba kedden délután a Tyukod külterületén lévő földúton. A járműben egy középkorú férfi utazott, akit megfigyelésre kórházba szállítottak. A mátészalkai hivatásos- és a tyukodi önállóan beavatkozó önkéntes tűzoltók a személygépkocsit áramtalanították és a helyszínt biztosították.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában