Helyi közélet

2015.07.30. 10:55

Elfogták a bombával fenyegető férfit

Nyíregyháza - Ahogy arról beszámoltunk, kedden délután a rendőrség lezárta, majd átvizsgálta a Zöld Irodaház néven ismert nyíregyházi épületet, mert az egyik hatóság ügyfele telefonon keresztül azzal fenyegette meg az ügyintézőt, hogy felrobbantja az épületet.

Nyíregyháza - Ahogy arról beszámoltunk, kedden délután a rendőrség lezárta, majd átvizsgálta a Zöld Irodaház néven ismert nyíregyházi épületet, mert az egyik hatóság ügyfele telefonon keresztül azzal fenyegette meg az ügyintézőt, hogy felrobbantja az épületet. A mintegy 200 ember munkahelyéül szolgáló irodaházban a rendőrök nem találtak bombát, a gyors és nagy erőket megmozgató nyomozás pedig kiderítette, hogy ki volt a fenyegető. A rendőrség még aznap elfogta, és őrizetbe vette a férfit. Kiderült róla, hogy már tavaly év végén is fenyegetőzött az épület felgyújtásával, a nyomozó hatóság gyanúsítottként, folytatólagosan elkövetett közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt hallgatta ki.

A Nyíregyházi Járási Ügyészség – figyelemmel arra, hogy befolyásolhatja a tanúkat és újabb bűncselekmény elkövetésétől is tartani lehet – indítványozza a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését – tájékoztatta lapunkat dr. Szilágyi László sajtószóvivő.


Nyíregyháza - Lezárták a zöld irodaház néven ismert épületet kedd este Nyíregyházán. A rendőrök több gépkocsival érkeztek, és az épületbe senki nem engedtek be. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában