Helyi közélet

2016.02.12. 12:55

Dulakodás az élményfürdőben - Fojtogatta, a nemiszervét szorongatta a biztonsági őrnek

Nyíregyháza - A nyomozást megszüntették, mint kiderült, a biztonsági őr csak magát védte az agresszív vendéggel szemben.

Nyíregyháza - A nyomozást megszüntették, mint kiderült, a biztonsági őr csak magát védte az agresszív vendéggel szemben.

Amint arról korábban beszámoltunk, tavaly november 23-án este nyolc óra körül az Aquarius Élményfürdő napi bevételét elszállító biztonsági őr – aki nem a Sóstó-Gyógyfürdő Zrt. alkalmazottja – az élményfürdő dolgozóinak felkérésére felhívta egy, az öltözőben tartózkodó férfi figyelmét arra, hogy tekintettel a zárórára, hagyja el a fürdőt, és hogy a pénztárban adja le a fogyasztás mérésére szolgáló karórát. A férfi indulatosan válaszolt, a biztonsági őrt nekilökte az öltözőszekrénynek, a nyakát átkarolva fojtogatni kezdte, megszorította a nemi szervét is.

A biztonsági őr, hogy a támadást elhárítsa, ellökte a férfit, aki a vizes talajon elesett és 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

A rendőrség az őrt gyanúsítottként hallgatta ki súlyos testi sértés kísérlete miatt. A nyomozás befejezését követően a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség január 26-án kelt határozatával a gyanúsítottal szemben a nyomozást megszüntette, mert az ügyészség álláspontja szerint a gyanúsított jogos védelmi helyzetben járt el, ezért nem büntethető. Álláspontuk szerint az élményfürdőben vendégként tartózkodó férfi jogtalan támadást intézett a gyanúsított ellen, amikor az öltözőszekrénynek lökte, illetve fojtogatni kezdte. A gyanúsított magatartása kizárólag arra irányult, hogy ezt a támadást elhárítsa. Az ügyészség a határozatot megküldte az érintetteknek, akik nyolc napon belül panasszal élhetnek ellene – tájékoztatta lapunkat dr. Szilágyi László sajtószóvivő.


Nyíregyháza - Zárórakor esett egymásnak két férfi; rendőrségi nyomozás deríti ki, mi történt valójában.

Nyíregyháza - Nem a biztonsági őr verte meg, hanem a pénzszállítást végző cég alkalmazottja verekedett össze a fürdővendéggel záróra után - derül ki a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. közleményéből. - A sérült fürdővendéget a fürdő úszómestere elsősegélyben részesítette, amit a baleseti naplóban is rögzített.

Nyíregyháza - A Gépnarancs szerint feltételezhetően a fürdőkomplexum 18 éves biztonsági őre verte meg brutálisan a városban jól ismert vállalkozót. A rendőrségi tájékoztatás alapján úgy tűnhet, két magánember veszekedése fajult tettlegességig, viszont a Gépnarancs információi szerint ennél sokkal súlyosabb esetről van szó.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában