Helyi közélet

2016.06.01. 12:50

Női táskákkal távoztak egy nyíregyházi buliból, ahova meg se voltak híva

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Tevékenység- irányítási Központjába 2016. május 29-én 1 óra körül lopásról tettek bejelentést.

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Tevékenység- irányítási Központjába 2016. május 29-én 1 óra körül lopásról tettek bejelentést.Nyíregyházán egy családi ház teraszán szórakozott egy nagyobb társaság, amikor a nyitott bejárati ajtón ismeretlen tettes besurrant és az egyik szobából több női táskát eltulajdonított. A házban tartózkodók már csak azt látták, hogy az elkövető távozott a házból, beült egy autóba és nagy sebességgel elhajtott.

A bejelentés után a rendőrök rövid időn belül megtalálták azt a gépkocsit, amellyel az elkövető elmenekült. A rendőrök a jármű közelében megtalálták az eltulajdonított táskákat és azok tartalmának egy részét, mobiltelefonokat, készpénzt és személyes okmányokat.

A gépkocsi tulajdonosát a rendőrök a bűncselekmény elkövetése után Kemecsén, egy másik jármű utasaként igazoltatták. H. József 31 éves kemecsei lakost lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi társait P. József 41 éves újfehértói lakost május 30-án, B. József 36 éves, valamint B. Tibor 34 éves nyíregyházi lakosokat május 31-én elfogták, lopás elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában