Helyi közélet

2016.08.08. 10:11

Egy autó motorháztetején szitkozódott a nyírcsaholyi férfi - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. augusztus 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. augusztus 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat nyomozást R. Miklós 18 éves encsencsi lakos ellen. A fiú megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. augusztus 7-én betört egy encsencsi lakóházba és eltulajdonított egy mobiltelefont. A rendőrök a bejelentés után rövid időn belül a fiút elfogták, gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai garázdaság szabálysértés miatt állítottak elő a rendőrkapitányságra egy 45 éves nyírcsaholyi lakost. A férfi 2016. augusztus 7-én 21 óra 45 perckor ráfeküdt egy Nyírcsaholyban parkoló személygépkocsi motorháztetejére, ahonnan a tulajdonosok többszöri felszólítására sem volt hajlandó lejönni. A férfi rángatta a gépkocsi kilincsét, megpróbált beszállni miközben kiabált, szitkozódott. A férfit a helyszínre érkező rendőrök megfékezték, előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozás P. György 19 éves timári lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal 2016. augusztus 6-7-e között a rakamazi vasútállomás előtti kerékpártárolóból eltulajdonított egy lakattal lezárt biciklit. A rendőrök a bejelentést követően a fiút rövid időn belül elfogták és a birtokában megtalálták az eltulajdonított kerékpárt is.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában