Helyi közélet

2016.08.05. 10:47

Fidesz-sajtótájékoztató: A határidő előtt elkészültek, közel másfél évtizedes probléma oldódik meg

Nyíregyháza – Egy közel másfél évtizedes probléma oldódik meg hamarosan: azzal, hogy a 471-es út megújul, javul a közlekedésbiztonság, az infrastruktúra fejlesztésének pedig gazdaságerősítő hatása is van – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő.

Nyíregyháza – Egy közel másfél évtizedes probléma oldódik meg hamarosan: azzal, hogy a 471-es út megújul, javul a közlekedésbiztonság, az infrastruktúra fejlesztésének pedig gazdaságerősítő hatása is van – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő. – Az ország egyik legforgalmasabb másodrendű útjának felújítási tervei már 2002-ben elkészültek, de sajnálatos módon 2010-ig semmi sem történt, annak ellenére, hogy 15 év alatt 33-an haltak meg és 650-en sérültek meg a 471-es megyei szakaszán. Öt évvel ezelőtt viszont ígéretet kaptunk a felújításra, a munkák pedig lassan befejeződnek. A megyehatár és Nyírmihálydi közötti 2,5 kilométer már új aszfaltréteget kapott, és elkészült a Nyírbogát és Nyírbátor közötti, 10 kilométeres szakasz is – a kivitelezők a vállalt határidő előtt négy hónappal fejezték be a munkát. A program részeként Nyírbátorban két körforgalom épül: az egyiket már átadták, a másik pedig az iskolakezdés előtt elkészül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában