Helyi közélet

2016.09.02. 10:50

Negyven esztendő után vonult nyugdíjba

Csaholc - A tanév elkezdődött, a munka véget ért. A Csaholci Általános Iskolába ünnepélyes tanévnyitóján búcsúztak el a diákok, szülők, Vámosoroszi, Csaholc, Túrricse önkormányzatainak képviselői, a KLIK központ vezetője és az iskola dolgozói Czápicz Tiborné tanítótól, aki 40 év szolgálata után ment nyugdíjba.

Csaholc - A tanév elkezdődött, a munka véget ért. A Csaholci Általános Iskolába ünnepélyes tanévnyitóján búcsúztak el a diákok, szülők, Vámosoroszi, Csaholc, Túrricse önkormányzatainak képviselői, a KLIK központ vezetője és az iskola dolgozói Czápicz Tiborné tanítótól, aki 40 év szolgálata után ment nyugdíjba. A példaértékű életpályát nem csak szóban méltatták a jelenlévő vezetők, hanem kitüntetést is átvehetett a nyugdíjba vonuló tanítónő.

Balogh Zoltán, az EMMI minisztere Pedagógus Szolgálati Érdeméremmel tüntette ki, melyet Pesti Béla László a KLIK mátészalkai központjának vezetője és Iszák Tibor, a Csaholci Általános Iskola igazgatója adott át Ági tanítónéninek.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában