Helyi közélet

2017.02.12. 08:37

Videó: Étel 50%-os kamatra, halálos fenyegetés? - Uzsorázhatott a nyírpilisi polgármester

Nyírpilis - 50%-os uzsorakamatra adott ételt a nyírpilisi polgármester a faluban élő szegényebb embereknek a gyanú szerint. Néhány napja pedig azt mondta az egyik adósának, hogy megöli, ha nem fizet. A polgármester előzetesben van. A falubeliek viszont azt mondják, nem hiszik el, hogy a polgármester uzsorázott - <a href="http://tenyek.hu/belfold/229561_uzsorazhatott-a-polgarmester.html" target="_blank">derült ki a tenyek.hu riportjából</a>.

Nyírpilis - 50%-os uzsorakamatra adott ételt a nyírpilisi polgármester a faluban élő szegényebb embereknek a gyanú szerint. Néhány napja pedig azt mondta az egyik adósának, hogy megöli, ha nem fizet. A polgármester előzetesben van. A falubeliek viszont azt mondják, nem hiszik el, hogy a polgármester uzsorázott - derült ki a tenyek.hu riportjából.

Forrás: tenyek.hu


Nyírpilis - Az ügyész indítványára a Mátészalkai Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon elrendelte Nyírpilis község polgármesterének előzetes letartóztatását 1 hónap időtartamra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában