Helyi közélet

2017.04.01. 09:47

Vádemelést javasolnak a nyíregyházi dohányboltot konyhakéssel kiraboló férfival szemben

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást H. György 22 éves nyíregyházi lakos ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást H. György 22 éves nyíregyházi lakos ellen.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2017. január 17-én 18 óra körül arcát egy sállal eltakarva és egy konyhakéssel a kezében bement egy nyíregyházi dohányboltba, ahol az ott dolgozó alkalmazottat a bevétel átadására szólította fel. Az eladónő kivette a kasszából a pénzt, amivel az elkövető elmenekült a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően haladéktalanul megkezdték a helyszíni szemlét, majd széleskörű adatgyűjtést végeztek. A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit rövid időn belül azonosították, majd 2017. január 28-án Gávavencsellőn elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit az illetékes ügyészség indítványára a Nyíregyházi Járásbíróság elrendelt és a nyomozás időtartama alatt mindvégig fenntartott.

A rendőrség az ügyben folytatott nyomozást befejezte és a nyomozati iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldte az illetékes ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -


Nyíregyháza - A nyíregyházi nyomozók a gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vették.

 

Nyíregyháza - Attól tartottak, hogy megszökik és elrejtőzik az a férfi, aki egy nyíregyházi dohányboltot rabolt ki konyhakéssel, úgyhogy előzetes letartóztatásba helyezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában