Helyi közélet

2017.05.30. 12:47

A kirabolt háznak a padlására rejtette a zsákmányt a timári fiatal

Timár - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves timári lakos ellen.

Timár - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves timári lakos ellen. A fiú 2017. május 25-én egy timári lakóház bejárati ajtaját kifeszítette, ahonnan különböző élelmiszereket, egy kávéfőzőt és egy beltéri egységet tulajdonított el. A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként a feltételezett tettest két nappal később elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A fiatal beismerő vallomást tett. A nyomozás adatai szerint a lopott árukat a lakás padlásán rejtette el, mivel azokat már nem tudta elszállítani a ház lakóinak megérkezéséig. A padláson az eltulajdonított értéket a rendőrök megtalálták és visszaadták a sértettnek. Az eljárás további részében a fiatal szabadlábon védekezhet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában