Helyi közélet

2017.10.04. 16:29

Terményszárítóban lévő napraforgó égett Demecserben - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. október 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. október 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy terményszárítóban lévő harminc tonnányi napraforgó egy része szerdán délelőtt Demecserben, a Székely úton. Az ott dolgozók a közműveket kizárták és megkezdték a szárító leürítését. A helyi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral szüntették meg az izzást, parázslást és a szárító felhevült részeit visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Meglazult vakolat eltávolításához kérték a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét a szabolcsi megyeszékhelyen szerdán délután, az Erdő soron, az egyik közintézményénél, ahol a fellazult falazóanyag veszélyt jelentett az arra közlekedőkre. A tűzoltók gépezetes tolólétra és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában