Helyi közélet

2017.11.16. 18:40

Momentum-sajtótájékoztató: „A politika a közösség szolgálata”

Nyíregyháza - A megosztott közösségeknek nincsenek közös céljai és erkölcsi tájékozódási pontjai, fogalmazta meg Fekete-György András pártelnök.

Nyíregyháza - A megosztott közösségeknek nincsenek közös céljai és erkölcsi tájékozódási pontjai, fogalmazta meg Fekete-György András pártelnök.

– A Momentum Mozgalom a remény pártja, s célunk, hogy a remény üzenetét sikerüljön a legkisebb településekre is eljuttatni, így vezetve át Magyarországot a XXI. századba – fogalmazta meg Fekete-György András, a párt elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján, ahová a mozgalom közismert vezetői is eljöttek. Mint kiderült, a rendezvénnyel kettős célja volt a mozgalomnak. Egyrészt a 106 egyéni választókerület jelöltjei közül bemutatták a Momentum Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei képviselő jelöltjeit – Babosi Györgyöt, Szántó Gábort, Papp Csabát, Áncsán Mártont, Magyar Pétert és Bankus Tibor Jánost –, másrészt beszélgetni akartak a város érdeklődő lakosaival. Az eseményen elhangzott, hogy a magyar társadalomban mostanra súlyos traumák alakultak ki, amelyek gátjai az ország fejlődésének. Magyarország új politikai generációja az ország beindítását tűzte ki céljául, s arra is szövetkeztek, hogy újra megtöltsék tartalommal többek között a bizalom, az esélyegyenlőség, a szolidaritás és az összetartó nemzet eszméit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában