Helyi közélet

2018.01.17. 08:40

Lámpaoszlopot döntött egy autó Mátészalkán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. január 16-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. január 16-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi is a késő esti órákban Jéke külterületén, ahol a járműben utazó három embert a kisvárdai hivatásos tűzoltók mentették ki a járműből, majd a gépkocsit áramtalanították és kerekeire visszaállították. A balesetben ketten sérültek meg.

Közvilágítási lámpaoszlopnak ütközött és kiborította azt egy személygépkocsi a késő esti órákban Mátészalkán, az Ipari úton. A város hivatásos tűzoltói a járművet áramtalanították, biztosították a helyszínt a szolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában