Helyi közélet

2018.01.19. 12:13

MSZP-sajtótájékoztató: Elkészült a párt választási programja

Nyíregyháza – Címszavakban bemutatnám az MSZP választási programját – kezdte pénteki sajtótájékoztatóját Jeszenszki András, a párt városi elnöke, majd belekezdett a program kibontásába.

Nyíregyháza – Címszavakban bemutatnám az MSZP választási programját – kezdte pénteki sajtótájékoztatóját Jeszenszki András, a párt városi elnöke, majd belekezdett a program kibontásába. – Azt szeretnék, hogy a külföldön dolgozó, ám állandó hazai lakcímmel rendelkező magyar állampolgárok az országgyűlési választásokon levélben szavazhassanak. Az egypárti alaptörvény helyett új alkotmányt fogadnánk el, valamint garantálnánk a bíróságok függetlenségét. Eltörölnénk a honi civilszervezeteket megbélyegző törvényt, ahogy a helyi önkormányzatok önállóságát is visszaállítanánk – említett néhány prioritást Jeszenszki András.

Csabai Lászlóné, a párt országgyűlési képviselőjelöltje egy közelgő esemény beharangozására használta fel a sajtótájékoztatót. – Január 23-án, 16 órától a Váci Mihály Művelődési Központ vendége lesz Kunhalmi Ágnes és Karácsony Gergely, akik elmondják, mit is ajánlunk 2018 tavasza után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában