Helyi közélet

2018.02.19. 10:47

Megvendégelték a dolgozóikat

Nyíregyháza - Mondj egy templomot vagy kocsmát a közelben, így már odatalálok! – szokták mondani az utcanevek alapján nehezen tájékozódók.

Nyíregyháza - Mondj egy templomot vagy kocsmát a közelben, így már odatalálok! – szokták mondani az utcanevek alapján nehezen tájékozódók. Nyíregyházán a Nyíri Fészek étterem immár 35 éve nemcsak stabil eligazodási pont, hanem kedvelt célállomás is, osztálytalálkozók, ultibajnokságok, civil rendezvények, társasági összejövetelek helyszíne. „1983. február elsején szerződéses üzemeltetésű vállalkozásként fogtunk bele a vendéglátásba a nejemmel, 1993-tól megújulva, saját tulajdonú cégként folytattuk. Emlékszem, egy kék, utánfutós Trabant kombival és nagy reményekkel vágtunk bele a feladatba. Kitartó munkával, elhivatott munkatársakkal, na és persze az asztalra kerülő ízletes, különleges ételeinkkel sikerült kiérdemelnünk a vendégeink megelégedését és hűségét” – emlékezett vissza a kezdetekre beszédében a jubileumát ünneplő vendéglátóhely vezetője, Pastrovics Zoltán, aki családjával szombat este élőzenés „szülinapi partit” rendezett az üzlet valamennyi dolgozójának.

- Dr. Pastrovics Norbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában