Helyi közélet

2018.02.01. 16:26

Valentin-napi buli a dombrádi Tisza-parton

Dombrád - Horváth Tamás nevét nem csak a fiatalok ismerik, a 25 esztendős énekes a Sztárban sztár egyik közönségkedvence is.

Dombrád - Horváth Tamás nevét nem csak a fiatalok ismerik, a 25 esztendős énekes a Sztárban sztár egyik közönségkedvence is. Nemrégiben attól volt hangos a bulvársajtó, hogy Tamás és zenésztársa, Raul kapcsolata megromlott, így véget vetettek a közös munkának – annak ellenére, hogy Magyarországon az egyik legnézettebb YouTube videocsatornája volt az övék. Horváth Tamást azonban nem törte meg a „szakítás”, még nagyobb lendülettel vetette bele magát a munkába.

Romantika

Tavaly decemberben bejelentette: Meggyfa című dala (amit közel közel hárommillióan tekintettek meg a YT-on) bejutott a Duna eurovíziós dalválasztó műsorába, A Dal 2018-ba. A rajongók azonban élőben is hallhatják-láthatják majd Dombrádon február 9-én, pénteken. A Tisza-parti Valentin-napi bulira várják a páros és páratlan lányokat és fiúkat, akik Horváth Tamás dalai mellett a kilencvenes évek nagy kedvencei, a V-Tech slágereire pengethetik a szív húrjait.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában